fbpx

5 тенденции при чантите за есен 2021

Може би най-лесният начин да актуализирате всяка визия е с добавянето на нова елегантна чанта. Дори обикновена бяла тениска и дънки могат да бъдат изключително елегантни, ако ги комбинирате с правилната чанта. А ето и кои са най-горещите есенни тенденции, що се отнася до любимия ни аксесоар.

1. Чанти багети – тенденции при чантите за есен 2021

Стилът на 90-те еволюира в малко по-закръглена и по-структурирана вариация. Ярките цветове и шарки придават на този силует забавно настроение, което може да е популярно в социалните мрежи, но ние определено сме сред феновете на много по-елегантните багети в неутрални нюанси.

тенденции_чанти_2021
Чанти багети – тенденции 2021 г.

Снимка: Instagram

2. Мини модели – тенденции при чантите за есен 2021

През последната година свикнахме да излизаме от вкъщи само с най-необходимото (портфейл, ключове, телефон и маска за лице), за да отидем до магазина или за бърза вечеря на открито. Миниатюрните чанти от всякакъв вид са определени като основна тенденция за есента.

тенденции_чанти_2021
Мини модели чанти – тенденции 2021 г.

Снимка: Instagram

3. Във форма на облак – тенденции при чантите за есен 2021

Bottega Veneta стартира голяма тенденция със своя „облачен клъч”, който дебютира преди повече от две години. Леко неудобният, подпухнал дизайн оттогава се появи и при други, доста по-достъпни марки, което означава, че има много варианти за избор.

тенденции_дамски_чанти_2021
Чанти във формата на облак – тенденции 2021 г.

Снимка: Instagram

4. Златни верижки – тенденции при чантите за есен 2021

Тази класика никога няма да излезе от мода, но в момента изживява особено голям момент. Най-хубавото е, че можете да изберете какъвто и да е модел, стига да се предлага със златна верижка. Ако наистина искате да се потопите в тенденцията, изберете по-груби дръжки.

тенденции_дамски_чанти_2021
 Чанти с верижки – тенденции 2021 година

Снимка: Instagram

5. Пухкави чанти – тенденции при чантите за есен 2021

Пухкавите чанти, напомнящи на нашите зимни палта, се появяват наляво и надясно в ръцете на всички инфлуенсъри и очакваме тенденцията да се разрасне още повече с падането на градусите.

тенденции_чанти_2021
Пухкави чанти в модните тенденции за 2021 година

Снимка: Instagram

Разгледайте нашите актуални предложения тук.

Източник: iwoman

admin_matmazel

3 Post

Related Posts

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X