5 тенденции при чантите за есен 2021

Може би най-лесният начин да актуализирате всяка визия е с добавянето на нова елегантна чанта. Дори обикновена бяла тениска и дънки могат да бъдат изключително елегантни, ако ги комбинирате с правилната чанта. А ето и кои са най-горещите есенни тенденции, що се отнася до любимия ни аксесоар.

1. Чанти багети

Стилът на 90-те еволюира в малко по-закръглена и по-структурирана вариация. Ярките цветове и шарки придават на този силует забавно настроение, което може да е популярно в социалните мрежи, но ние определено сме сред феновете на много по-елегантните багети в неутрални нюанси.

2. Мини модели

През последната година свикнахме да излизаме от вкъщи само с най-необходимото (портфейл, ключове, телефон и маска за лице), за да отидем до магазина или за бърза вечеря на открито. Миниатюрните чанти от всякакъв вид са определени като основна тенденция за есента.

3. Във форма на облак

 

Bottega Veneta стартира голяма тенденция със своя „облачен клъч”, който дебютира преди повече от две години. Леко неудобният, подпухнал дизайн оттогава се появи и при други, доста по-достъпни марки, което означава, че има много варианти за избор.

4. Златни верижки

Тази класика никога няма да излезе от мода, но в момента изживява особено голям момент. Най-хубавото е, че можете да изберете какъвто и да е модел, стига да се предлага със златна верижка. Ако наистина искате да се потопите в тенденцията, изберете по-груби дръжки.

5. Пухкави чанти

Пухкавите чанти, напомнящи на нашите зимни палта, се появяват наляво и надясно в ръцете на всички инфлуенсъри и очакваме тенденцията да се разрасне още повече с падането на градусите.

About the Author

2 thoughts on “5 тенденции при чантите за есен 2021

Comments are closed.

You may also like these

X